Themadagen 2018


Themadagen zijn rijdagen met extra activiteiten rond een bepaald thema. Op deze pagina leest u meer over de themadagen die wij voor u in petto hebben.

Halloweenexpress, 26 en 27 oktober 2018
27 oktober is uitverkocht

Voor 26 oktober zijn er nog tickets beschikbaar aan het loket. Open vanaf 18.30 uur. U kunt deze tickets niet reserveren, maar naar verwachting is er voldoende voorraad.

Na de succesvolle ritten van de afgelopen jaren rijdt ook dit jaar de Halloweenexpress weer, de griezeltrein door Zuid-Beveland! Bibber met ons mee in de spookachtige trein door de donkere nacht...

De ritten vinden plaats op 26 en 27 oktober 2018. Om 18.30 uur opent ons museumterrein in Goes, waar u meteen in de "juiste" sfeer komt...!

De trein vertrekt om 19.15 uur en is terug om 22.00 uur.

Natuurlijk is de trein spookachtig versierd en het gaat dan ook een enge treinrit worden! Je weet nooit welke griezels je onderweg tegen gaat komen! In Hoedekenskerke griezelen we natuurlijk gewoon verder. Als je dat allemaal weet te overleven, mag je ook weer mee terug naar Goes, maar denk maar niet dat het een rustige terugreis wordt....

Gaat u met ons mee griezelen?

Ticketverkoop, tarieven

Normale tickets, tarieven en kortingen zijn niet geldig in de Halloweenexpress en ook is er deze rit geen tariefonderscheid tussen de verschillende klassen in de trein.

Tarief volwassene (13 jaar en ouder): € 15,- Tarief kind (jonger dan 13 jaar): € 10,-

Wij raden u dringend aan om uw tickets vooraf te kopen via onze webshop. Vorige jaren waren de ritten steeds uitverkocht, dus grijp er niet naast!

De voorverkoop via de webshop is nu beëindigd.

27 oktober is uitverkocht

Voor 26 oktober zijn er nog tickets beschikbaar aan het loket. Open vanaf 18.30 uur. U kunt deze tickets niet reserveren, maar naar verwachting is er voldoende voorraad.

Donateurs, medewerkers, houders van vrijkaarten

Bent u in het bezit van een SGB-medewerkerspas? Neem contact op met het SGB-kantoor voor een speciale regeling. Bent u in het bezit van een ongebruikte donateurskaart 2018 of vrijkaartjes? U kunt met deze kaarten niet reserveren voor de Halloweenexpress. Alleen indien er plaatsen over zijn, kunt u met deze kaarten meereizen.

De tijden nog even op een rijtje:

18.30 uur: Het museumterrein in Goes opent, evenals het loket;
19.15 uur: De trein vertrekt uit Goes naar Hoedekenskerke
22.00 uur: De trein is terug in Goes, einde programma

Op tussengelegen stations wordt niet gestopt.


Is de Halloweenexpress wel of niet voor kinderen?

Een veelgestelde vraag: Is de Halloweenexpress geschikt voor kinderen? Die vraag kunnen we niet volledig beantwoorden. Onze Halloweenexpress is in ieder geval niet speciaal voor kinderen bedoeld. We willen dat het zeker ook voor volwassenen spannend blijft. Toch weten we uit ervaring dat ook veel kinderen griezelend genieten. Het verschilt echter erg per kind en dat ligt niet uitsluitend aan de leeftijd. Een kind van 8 kan het geweldig vinden, en een kind van 12 kan het te eng vinden. U kent uw kind zelf het beste en u zult zelf moeten inschatten hoe hij of zij ermee omgaat. Voor kinderen onder de 8 zouden we de Halloweenexpress in het algemeen niet aanraden.Kerstexpress, 27 en 28 december 2018

Informatie en aanvang voorverkoop vanaf november.