Themadagen 2017


Themadagen zijn rijdagen met extra activiteiten rond een bepaald thema. Op deze pagina leest u meer over de themadagen die wij voor u in petto hebben.
Kinder-doe-dagen, 17, 18, 22, 24, en 25 oktober 2017

Kinderactiviteiten in en om de trein! Onder andere met een Lego- en een Duplotafel in de trein, en Oudhollandse spelletjes in Hoedekenskerke.

Wij rijden deze dagen volgens de `gele` dienstregeling.

Zie de Dienstregelingspagina

Onze normale tarieven gelden.

Tijdens de Kinder-doe-dagen is er slechts zeer beperkt rolstoelvervoer mogelijk.

Halloweenexpress, 27 en 28 oktober 2017Na de succesvolle ritten van de afgelopen jaren rijdt ook dit jaar de Halloweenexpress weer, de griezeltrein door Zuid-Beveland! Bibber met ons mee in de spookachtige trein door de donkere nacht...

De ritten vinden plaats op 27 en 28 oktober 2017. Om 18.30 uur opent ons museumterrein in Goes, waar u meteen in de "juiste" sfeer komt...!

De trein vertrekt om 19.15 uur en is terug om 22.00 uur.

Natuurlijk zijn perron en trein spookachtig versierd en het gaat dan ook een enge treinrit worden! Je weet nooit welke griezels je onderweg tegen gaat komen! In Hoedekenskerke griezelen we natuurlijk gewoon verder. Als je dat allemaal weet te overleven, mag je ook weer mee terug naar Goes, maar denk maar niet dat het een rustige terugreis wordt....

Gaat u met ons mee griezelen? U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om zelf ook verkleed te komen, maar dat is niet verplicht.

Ticketverkoop, tarieven

Normale tickets, tarieven en kortingen zijn niet geldig in de Halloweenexpress en ook is er deze rit geen tariefonderscheid tussen de verschillende klassen in de trein.

Tarief volwassene (13 jaar en ouder): € 14,- Tarief kind (4 t/m 12 jaar): € 7,-

Wij raden u dringend aan om uw tickets vooraf te kopen via onze webshop. Vorig jaar waren de ritten uitverkocht, dus grijp er niet naast!

Indien er nog tickets over zijn voor de loketverkoop, vindt deze plaats op de ritdatum van 18.30-19.15 uur. Deze tickets via loketverkoop kunt u niet reserveren.

Donateurs, medewerkers, houders van vrijkaarten

Bent u in het bezit van een medewerkerspas, ongebruikte donateurskaart 2017 of vrijkaartjes? Dan kunt u gratis mee met de Halloweenexpress, maar wij adviseren u wel dringend om dan vooraf telefonisch of per mail te reserveren, anders kunnen we u geen plaats garanderen.

De tijden nog even op een rijtje:

18.30 uur: Het museumterrein in Goes opent, evenals het loket;
19.15 uur: De trein vertrekt uit Goes naar Hoedekenskerke
22.00 uur: De trein is terug in Goes, einde programma

Op tussengelegen stations wordt niet gestopt.Kerstexpress, 27 en 28 december 2017

Informatie volgt