Wij zoeken nieuwe vrijwilligers!

Belangstelling voor een vrijwilligersfunctie? Bezoek onze wervingsdagen!

Hoedekenskerke: Zaterdag 3 maart en zondag 4 maart, Waardweg 4, 10.00-15.00 uur

Goes: Zondag 4 maart, Albert Plesmanweg 23, 13.00-16.00 uur

Wie zoeken wij?

Op deze wervingsdagen zoeken wij naar medewerkers voor diverse plaatsen en taken:

Hoedekenskerke

Voor Hoedekenskerke zoeken wij enthousiaste mensen die het vrijwilligersteam willen komen versterken. In Hoedekenskerke beheren wij de minispoorbaan, de modelspoorbanen, souvenirwinkel, koffiecorner en diverse andere activiteiten. Wij zoeken hier:

• Machinisten / conducteurs voor de Minitrein (vanaf 12 jaar)
• Medewerkers (vanaf 15 jaar) voor:
- Horeca;
- Souvenirverkoop;
- Bouw/onderhoud modelbanen;
- Algemeen onderhoud.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken, de vrijwilligers kunnen u alles uitleggen en laten zien. Natuurlijk zijn ook oudere vrijwilligers van harte welkom.

Tijdens de wervingsdagen op zaterdag 3 en zondag 4 maart kunt u vrij binnenlopen van 10.00-15.00 uur in ons gebouw "De Buffer", Waardweg 4 in Hoedekenskerke


Goes, Conducteurs en lokettisten

Onze afdeling Exploitatie zorgt dat op onze rijdagen voldoende medewerkers beschikbaar zijn om alle taken in en om de treinen uit te voeren. Voor Exploitatie zoeken wij enthousiaste mensen die belangstelling hebben voor een taak als conducteur of als loketmedewerker.

Loketmedewerkers verkopen in Goes de treinkaartjes aan ons publiek, de conducteurs zijn de gastheren en gastvrouwen op de treinen. Zij zorgen dat de trein schoon is, ontvangen de reizigers, geven informatie en knippen natuurlijk de kaartjes. Deze taken vinden plaats op onze rijdagen, zie de dienstregeling op deze site voor een indruk.

Voor de taken in Goes geldt een minimumleeftijd van 14 jaar. Uiteraard kunnen voor bepaalde werkzaamheden hogere leeftijdseisen gelden. Zowel jongeren als ouderen zijn welkom in de genoemde functies.

Voor kandidaat-conducteurs geldt uitdrukkelijk dat wij op zoek zijn naar mensen die de potentie hebben om na verloop van tijd door te groeien naar de functie van hoofdconducteur, de eindverantwoordelijke op de trein.

Belangstellenden voor één van de taken in Goes kunnen op zondag 4 maart van 13.00-16.00 uur terecht in ons Tractiegebouw, Albert Plesmanweg 23, Goes (Bedrijventerrein De Poel I)