Open dag Hoedekenskerke

2 maart 2024
t/m 2 maart 2024
bewDSC_0480LR

In Hoedekenskerke, aan het eindpunt van het traject van de stoomtrein, vind je allerlei leuke attracties en horecavoorziening ‘De Buffer’. Hier gaan de meeste reizigers naar toe tijdens een dagje stoomtrein, maar ook buiten de stoomtreindagen vinden er allerlei activiteiten plaats.

Tijdens deze open dag kun je geheel vrijblijvend rondkijken en een praatje maken met de vrijwilligers die deze voorziening runnen. Kom de nieuwe restauratiewagen bekijken waarin je vanaf nu ook kunt komen eten in treinsfeer. Samen met het voorliggende nieuwe ‘perronterras’ is dit een prachtige uitbreiding van de horecavoorziening.

Speciale aanbieding in de horeca deze dag: Koffie/thee/fris met appelgebak voor slechts € 4,00!

Onze vrijwilligers kunnen versterking gebruiken. Wellicht is deze leuke hobby ook wel iets voor jou! Laat je op de open dag informeren zonder verplichtingen.

Er is vooral dringend behoefte aan (kassa)hulp in de zelfbedieningshoreca en souvenirwinkel (alle leeftijden vanaf 15 jaar). Verder is er plek voor nieuwe conducteurs/machinisten voor de minitrein (alle leeftijden vanaf 12 jaar) en voor allerlei onderhoudsmedewerkers.

Kom gerust eens kijken bij ‘De Buffer’, Waardweg 4 in Hoedekenskerke, op zaterdag 2 maart van 10:00-16:00 uur.

Kijk ook eens op onze vrijwilligerspagina voor meer informatie.