Uw eigen trein!

Een groepsreisje, familiefeest, personeelsuitje?

Als groep kunt u natuurlijk reserveren in een trein van onze "gewone" dienstregeling. Maar als deze openbare dienstregeling u te weinig mogelijkheden biedt, dan kunt u in de periode april-oktober (soms ook in november en december) ook kiezen voor het afhuren van een eigen trein! Wij maken dan een dienstregeling voor u op maat. U bent dus niet gebonden aan de normale vertrektijden!

U kunt een echte stoomtrein afhuren, maar ook een diesel-motorwagen, het budgetvriendelijke alternatief voor wat minder grote groepen.

Uw treinreis kunt u combineren met de andere attracties, horeca en wandelmogelijkheden nabij de spoorlijn. Zo maakt u er een compleet dagje uit van. Wij adviseren u daar graag over. Kijk ook eens in het menu onder `stations en attracties` voor een impressie van deze mogelijkheden.

Een eigen trein afhuren is altijd maatwerk en neemt doorgaans de nodige voorbereidingstijd in beslag. U kunt daarom het beste ruim van tevoren contact met ons opnemen over de mogelijkheden.


Informatiebrochure groepsbezoek

Bent u zich aan het oriƫnteren op een reisje met uw groep? Dan is onze speciale brochure voor groepsbezoek iets voor u. Hierin vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor groepen, ook over de combinatie van uw treinreis met andere attracties en horecabezoek. Tevens vindt u hier diverse prijsvoorbeelden.

U kunt de brochure aanvragen door ons te bellen of een mailtje te sturen: 0113-270705, info@destoomtrein.nl. De brochure wordt u per e-mail toegezonden als pfd-bestand. (Alleen in uitzonderlijke gevallen, wanneer de ontvanger geen internet heeft, wordt de brochure nog per post verzonden).

N.B. onze openbare dienstregeling en de losse kaarttarieven vindt u niet in deze brochure. Deze informatie vindt u op deze site en in onze jaarfolder.