Wij zoeken nieuwe vrijwilligers!

Belangstelling voor een vrijwilligersfunctie? Bezoek onze wervingsdag!

Hoedekenskerke: Zaterdag 2 maart, Waardweg 4, 10.00-16.00 uur

Goes: Zaterdag 2 maart, Albert Plesmanweg 23, 10.00-16.00 uur

Wie zoeken wij?

Op deze wervingsdagen zoeken wij naar medewerkers voor diverse plaatsen en taken:

Hoedekenskerke

Voor Hoedekenskerke zoeken wij enthousiaste mensen die het vrijwilligersteam willen komen versterken. In Hoedekenskerke beheren wij de minispoorbaan, de modelspoorbanen, souvenirwinkel, koffiecorner en diverse andere activiteiten. Wij zoeken hier:

• Machinisten / conducteurs voor de Minitrein (vanaf 12 jaar)
• Medewerkers (vanaf 15 jaar) voor:
- Horeca;
- Souvenirverkoop;
- Bouw/onderhoud modelbanen;
- Algemeen onderhoud.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken, de vrijwilligers kunnen u alles uitleggen en laten zien. Natuurlijk zijn ook oudere vrijwilligers van harte welkom.

Tijdens de wervingsdag op zaterdag 2 maart kunt u vrij binnenlopen van 10.00-16.00 uur in ons gebouw "De Buffer", Waardweg 4 in Hoedekenskerke


Goes, vastgoed en museumterrein

Voor het onderhoud aan onze gebouwen en aan ons museumterrein, en voor het uitvoeren van nieuwe projecten op deze gebieden, zoeken wij medewerkers voor de volgende werkzaamheden:

- Straatwerk
- Groenonderhoud
- Schilderwerk aan gebouwen en kunstwerken
- Timmerwerk aan gebouwen en kunstwerken.

Deze werkzaamheden vinden plaats op zaterdagen en/of dinsdagen.


Goes, onderhoud spoorlijn

Onze dienst Weg & Werken (W&W) zorgt voor het onderhoud aan de 15 kilometer lange spoorlijn, inclusief groen, overwegen en dergelijke.

W&W zoekt enthousiaste fitte vrijwilligers die het leuk vinden om buiten in groepsverband te werken. Het team werkt voornamelijk op zaterdagen en meestal gaat men op pad met de eigen werktrein.Goes, Conducteurs en lokettisten

Onze afdeling Exploitatie zorgt dat op onze rijdagen voldoende medewerkers beschikbaar zijn om alle taken in en om de treinen uit te voeren. Voor Exploitatie zoeken wij enthousiaste mensen die belangstelling hebben voor een taak als conducteur of als loketmedewerker.

Loketmedewerkers verkopen in Goes de treinkaartjes aan ons publiek, de conducteurs zijn de gastheren en gastvrouwen op de treinen. Zij zorgen dat de trein schoon is, ontvangen de reizigers, geven informatie en knippen natuurlijk de kaartjes. Deze taken vinden plaats op onze rijdagen, zie de dienstregeling op deze site voor een indruk.

Voor kandidaat-conducteurs geldt uitdrukkelijk dat wij op zoek zijn naar mensen die de potentie hebben om na verloop van tijd door te groeien naar de functie van hoofdconducteur, de eindverantwoordelijke op de trein.

Voor de taken in Goes geldt een minimumleeftijd van 14 jaar. Uiteraard kunnen voor bepaalde werkzaamheden hogere leeftijdseisen gelden. Zowel jongeren als ouderen zijn welkom in de genoemde functies.

Belangstellenden voor één van de taken in Goes kunnen op zaterdag 2 maart doorlopend van 10.00-16.00 uur terecht. U wordt ontvangen in ons kantoorgebouwtje, Albert Plesmanweg 23, Goes (Bedrijventerrein De Poel I)