Kerstexpress 2019

Let op: reeds 80% van de tickets verkocht (stand per 09/12).
Wacht niet te lang met het kopen van uw tickets!

De populaire en gezellige Kerstexpress is er weer! Romantisch boemelen in de kerstvakantie, met een beetje geluk wellicht door een fraai wit landschap. Dat is de Kerstexpress! De trein wordt natuurlijk verwarmd. De stoker op de locomotief moet daar extra hard voor werken!

Wanneer: 27 en 28 december 2019

Waar: Aanvang en einde op het stoomtreinterrein in Goes, zie pagina `Contact`

Programma:

Om 13.00 uur gaat het het stoomtreinterrein in Goes open. In restaurant De Goederenloods kun je terecht voor heerlijke warme chocolademelk (of iets anders natuurlijk) met een stuk lekkere kerststol. Misschien zie je de stoomlocomotief wel langsrijden!

Om 14.00 uur vertrekt de gezellig versierde trein vanaf het stoomtreinstation in Goes naar station Hoedekenskerke. Onderweg komen de Kerstman en z`n helpers door de trein en maken kennis met de passagiers.

Om 14.45 uur komt de trein in Hoedekenskerke aan. Gebouw `De Buffer` is open, waar u terecht kunt voor een consumptie. De modelspoorbanen en klederdrachten zijn te bewonderen en als het weer het toelaat rijdt buiten de minitrein z`n rondjes door het park.

Om 16.15 uur vertrekt de Kerstexpress weer terug naar Goes. Onderweg leest de Kerstman een verhaal voor voor de kinderen.

Om 17.00 uur is de trein terug in Goes. Na de rit hebben de mannen en vrouwen op de locomotief nog een heleboel werk te doen: steenkolen laden, de as opruimen, de locomotief poetsen en het `spuien`: Dan wordt een gedeelte van de stoom afgeblazen, met een heleboel herrie en grote stoomwolken!

Om 17.30 uur sluit het terrein.

Arrangement

De Kerstexpress is alleen toegankelijk met het Kerstarrangement. Alle andere kaartsoorten en alle soorten kortingsregelingen zijn deze dagen niet geldig.

In het arrangement is inbegrepen:

– Warme chocolademelk (of iets anders) met kerststol in De Goederenloods
– Drinken + een lekkernij in De Buffer in Hoedekenskerke
– Een lekkere verrassing om mee te nemen
– Natuurlijk de treinrit zelf, retour Goes – Hoedekenskerke!

Tarieven:

Tijdens het Kerstarrangement wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende klassen.

Volwassene (13 jaar en ouder): € 20,50
Kind (4 t/m 12 jaar): € 14,50
Peuter (1 t/m 3 jaar) € 8,50

Kinderen jonger dan 1 jaar reizen gratis mee, maar hebben geen eigen zitplaats en consumpties.

Genoemde consumpties zijn inbegrepen in de prijs.

Eventuele ritten met de minitrein in Hoedekenskerke zijn niet inbegrepen (ter plaatse te koop a € 1,00)

Alle normale kortingsregelingen zijn niet van toepassing op de Kerstexpress.

Verkoop van de kaartjes:

De tickets kunt u in de voorverkoop kopen via onze webshop. Alleen als de tickets niet geheel uitverkocht worden in de webshop, zal er op de rijdag zelf nog verkoop zijn aan ons loket, van 13.00-14.00 uur. Normaal worden alle tickets voor de Kerstexpress al in de voorverkoop uitverkocht, dus we raden u aan om uw tickets ook in de webshop te kopen, en niet te gokken op de loketverkoop.

Meerijden met andere tickets dan Kerstexpresstickets is niet mogelijk. Wel kunnen houders van een medewerkerspas 2019, ongebruikte donateurskaart 2019, of geldig vrijkaartje meereizen als ze een Kersttoeslag kopen (daarin zijn de consumpties inbegrepen). Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveren:

Reserveren geschiedt automatisch indien u kaartjes koopt via de webshop. Andere manieren van reserveren voor dit arrangement zijn niet mogelijk.