Disclaimer en Privacy

Disclaimer en Privacy

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Mochten er desondanks toch vergissingen zijn gemaakt in de verstrekte informatie, dan kan de Stoomtrein Goes-Borsele daar geen aansprakelijkheid voor aanvaarden.

De SGB aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden, die via een verwijzing of hyperlink op deze site beschikbaar zijn.

De SGB aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie die derden over onze organisatie verstrekken.

Het auteursrecht op de gehele inhoud van de site berust bij de Stichting Stoomtrein Goes-Borsele.

Privacyverklaring

Stichting Stoomtrein Goes-Borsele heeft deze privacyverklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy serieus nemen.

Het onderstaande geeft u een beeld van hoe wij binnen de website van de stichting en de daaraan verbonden verkoop- en donatiesites met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Alle gegevens die door Stichting Stoomtrein Goes-Borsele worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen absoluut niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan Stoomtrein Goes-Borsele geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Waarvoor gebruiken we uw gegevens?

De persoonlijke gegevens die u invoert  op onze site en op door ons ingeschakelde verkoopplatforms worden gebruikt voor het aan u sturen van  e-tickets, ritinformatie, en eventueel een vrijblijvende eenmalige enquête

In het geval van een registratie als ‘Vriend van de stoomtrein’ of als ‘Donateur’ gebruiken we de gegevens voor de communicatie waar Vrienden respectievelijk Donateurs recht op hebben of die nodig is voor de instandhouding van het betreffende lidmaatschap of donateurschap.

Nieuwsbrieven verzenden wij alleen naar de personen die bij het invoeren van hun gegevens hebben aangegeven deze te willen ontvangen.

De informatie die wij via onze site aan u vragen is niet meer dan wat wij nodig hebben om uw bestelling/reservering en de eventuele correspondentie in goede banen te leiden. Wij registreren verder geen persoonlijke gegevens.

Bankgegevens gebruiken wij of onze betaalproviders alleen voor het uitvoeren van de financiële transactie voor het verwerken van uw bestellingen, lidmaatschappen of donateurschappen.

Statistieken van de site kunnen worden gebruikt om de website te verbeteren en om het gebruik van de website te evalueren, de informatie is geanonimiseerd.

Beveiliging van informatie

We treffen voorzorgsmaatregelen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen. Tot alle persoonlijke gegevens is slechts toegang mogelijk door een beperkt aantal medewerkers van Stoomtrein Goes-Borsele. Het wachtwoord dat u ingeeft bij het aanmaken van een account voor het bestellen in de webwinkel wordt versleuteld opgeslagen zodat niemand uw wachtwoord kan achterhalen, ook wij niet.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.

Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door bedrijven zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie onder). Leest u de privacyverklaring van Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Met wie kunt u contact opnemen?

Mail ons op info@destoomtrein.nl of stuur een brief naar Stichting Stoomtrein Goes-Borsele, indien u vragen of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring, om schending van de privacyverklaring te melden, indien u wilt dat wij uw persoonlijke gegevens in onze bestanden corrigeren of bijwerken of indien u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens voor mededelingen aan u.

Stichting Stoomtrein Goes Borsele zal naar aanleiding van een verzoek van elke geregistreerde bezoeker zijn of haar persoonlijke gegevens uit de database verwijderen. Tevens kan de bezoeker online zijn of haar gegevens aanpassen en wijzigen. U heeft het recht op inzage in de informatie die wij over u bewaren.

Contact opnemen met Stoomtrein Goes-Borsele.

Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring of uw ervaringen met de webwinkel met ons wilt delen, kunt u contact met opnemen met:

Stichting Stoomtrein Goes-Borsele

Postbus 250

4460 AR Goes

Bezoekadres: Albert Plesmanweg 23, 4462 GC, Goes

Telefoon: 0113-270705 (Kantooruren).

E-mail: info@destoomtrein.nl