De Buffer

Vorige slide
Volgende slide

De Buffer

De Buffer in Hoedekenskerke is onze populairste bestemming. Dit gebouw staat in park De Pluimweide, dat direct naast het station ligt.

In De Buffer vind je onze zelfbedieningshoreca, waar je terecht kunt voor onder andere koffie, frisdranken, diverse bieren, ijs, frites, pannenkoeken en broodjes. In het gebouw is ruime zitgelegenheid, zelfs met ouderwetse treinbankjes! Bij mooi weer kun je natuurlijk buiten op het terras zitten.

Ook onze modelspoorbanen zijn hier te vinden, waarop allerlei modeltreinen onvermoeibaar hun rondjes rijden. Achterin De Buffer heeft de fraaie klederdrachtententoonstelling van klederdrachtgroep Mooi Zeeland een plaats gekregen. 

Een leuk souvenir meenemen als aandenken? Kijk dan eens in onze souvenirshop. Een uitgebreid assortiment treinsouvenirs, Zeeuwse souvenirs, klompen, speelgoed en puzzels is hier te koop.

Park De Pluimweide heeft ook allerlei leuke attracties. Het populairst is natuurlijk de Minitrein, waarin kinderen (en hun ouders…) een rit kunnen maken over de 800 meter lange spoorbaan door het park. Skelters, radiografische bootjes en een waterspuitspel verhogen de speelpret nog meer! Je kunt in het park natuurlijk ook een stukje wandelen. Loop vooral helemaal door naar achteren, waar je wordt verrast door een uitkijktoren in een waterdoolhof.

Openingstijden

Park De Pluimweide is een openbaar park dat je vrij kunt bezoeken.

De Buffer is open op de rijdagen van de stoomtrein (zie de dienstregeling), van 10.30-17.00 uur. Ook de minitrein en de radiografische bootjes zijn dan open, tenzij het slecht weer is.

De Buffer is op zaterdagen en zondagen open tot 19:00 uur voor afhaal én voor dineren! Voor de dinerkaart, klik hier

De Buffer is gratis toegankelijk. Voor de Minitrein heb je een ticket nodig, dat je in De Buffer kunt kopen.

Groepen kunnen op afspraak ook buiten de normale openingstijden terecht, voor bijvoorbeeld koffie met gebak, een uitgebreid lunchbuffet of een warm/koud buffet. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.