Jouw eigen trein

Jouw eigen trein

Een groepsreisje, familiefeest, personeelsuitje?

Als groep kun je natuurlijk reserveren in een trein van onze publieke dienstregeling. Maar als deze openbare dienstregeling je te weinig mogelijkheden biedt, dan kun je in de periode april-oktober (soms ook in november en december) kiezen voor het afhuren van een eigen trein! Wij maken dan een dienstregeling voor jou op maat. Je bent dus niet gebonden aan de normale vertrektijden!

Je kunt een echte stoomtrein afhuren, maar ook een diesel-motorwagen, het budgetvriendelijke alternatief voor wat minder grote groepen.

De treinreis kun je naar wens combineren met de andere attracties, horeca en wandelmogelijkheden nabij de spoorlijn. Zo maak je er een compleet dagje uit van. Wij adviseren je daar graag over. Kijk ook eens in het menu onder Beleef Meer voor een impressie van deze mogelijkheden.

Een eigen trein afhuren is altijd maatwerk en neemt doorgaans de nodige voorbereidingstijd in beslag. Je kunt daarom het beste ruim van tevoren contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Informatiebrochure groepsbezoek

Ben je je aan het oriënteren op een reisje met een groep? Dan is onze speciale brochure voor groepsbezoek iets voor jou. Hierin vind je uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor groepen, ook over de combinatie van jouw treinreis met andere attracties en horecabezoek. Tevens vind je hier diverse prijsvoorbeelden.

Je kunt de brochure aanvragen door ons te bellen of een mailtje te sturen: 0113-270705, info@destoomtrein.nl. De brochure wordt je per e-mail toegezonden als pdf-bestand.