Tarieven & Tickets

De stoomtrein stopt alleen op de rode stations! Tot nader bericht stoppen er geen treinen op de zwarte stations.

U kunt nu boeken voor de ritten in juni  

Tarieven & Tickets

Tip: Kijk eerst in de dienstregeling voor de rijdagen en voor een beschrijving van de programma’s die u kunt boeken.

Boek een privécoupé!

Zolang de Covid-maatregelen duren, verkopen wij geen losse treintickets. Je kunt wel een privécoupé boeken voor jezelf en je gezin of huisgenoten. Een veilige manier van reizen dus!

Tarief

Het tarief per coupé is € 59,00. Hiermee koop je een retourtje om van Goes naar Hoedekenskerke te reizen en de volgende trein terug te nemen. Het programma is inclusief een verblijf van 1u20 in Hoedekenskerke, zodat je kunt genieten van het vernieuwde restaurant, onze minitrein en andere attracties, en het uitzicht over de machtige Westerschelde.

Reserveer je coupé in de reserveringsmodule op deze pagina. 

Het coupétarief is inclusief toegang tot het museumterrein. Restaurants, de minitrein en andere attracties zijn niet inbegrepen.

Verschillende coupés

Coupés zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, voor kleine en grote gezinnen. De coupés verschillen ook in comfort. Hetzelfde tarief van € 59,00 is van toepassing op alle coupés.

Let op: je kunt alleen samen in een coupé reizen als jullie deel uitmaken van hetzelfde huishouden, bijvoorbeeld een gezin met thuiswonende kinderen.

In de reserveringsmodule op deze pagina vind je een beschrijving van al onze coupés.

Wat is een huishouden?

De definitie van ‘huishouden’ van de Rijksoverheid is van toepassing: “Onder een huishouden wordt verstaan echtgenoten, geregistreerde partners of andere levenspartners en ouders, grootouders en kinderen, mits zij op hetzelfde adres wonen. Woongroepen, tehuizen en studentenhuizen worden dus niet als één huishouden beschouwd.”

Geen huishouden

Je officiële woonadres telt. Samen in een vakantiewoning zitten, of veel bij elkaar over de vloer komen maakt jullie helaas geen huishouden.

Uitzondering 1:

Omdat kinderen tot 12 jaar geen sociale afstand hoeven te bewaren, mogen huishoudens kinderen tot 12 jaar uit een ander huishouden meenemen.

Uitzondering 2:

In het coupétype ‘grote standaardcoupé’ mogen twee huishoudens bij elkaar zitten. Beide huishoudens moeten een afstand van 1,5 meter houden. Je mag alleen gebruik maken van de zitplaatsen zoals aangegeven door de informatiestickers in de coupé.

Overige informatie:

Eenmaal gekochte kaartjes kunnen niet worden teruggenomen of geruild en betaalde bedragen worden niet terugbetaald.

Het is niet nodig mondkapjes te dragen aan boord van de treinen. Je zit in je eigen afgesloten privécoupé. Wij vallen niet onder het openbaar vervoer protocol, maar onder het museum protocol. De kern van dit protocol is het bewaren van een veilige afstand. In onze gebouwen draag je wel een mondkapje, behalve als je aan tafel zit in een restaurant.

Reizigers kunnen gratis kinderwagens meenemen aan boord. Deze worden vervoerd in de bagagewagen. Je tilt zelf de kinderwagen van het perron in de bagagewagen  (en vice versa). Onze medewerkers zullen de kinderwagen in de bagagewagen opbergen. Als je uitstapt, zetten zij de kinderwagen weer in de deuropening, zodat je hem weer kunt ophalen. Ontsmettingsmiddel is beschikbaar.

Wij kunnen zolang de Covid-maatregelen duren geen rolstoelen en fietsen vervoeren.

Coupés kunnen alleen vooraf online worden gereserveerd. Wij kunnen ter plaatse geen tickets verkopen.

Honden mogen mee, maar alleen op schoot of op de vloer. Niet op de banken.

Op alle bezoeken, ritten en andere transacties zijn onze Algemene voorwaarden, bezoek- en reisvoorschriften van toepassing.