Tarieven & Tickets

De stoomtrein stopt alleen op de rode stations! De motorwagen stopt op de rode en zwarte stations. Zie dienstregeling voor de rijdagen van de verschillende treintypes.

Tarieven 2020

Dagkaarten
1e/2e
Klasse
3e
Klasse
1 dag reizen op het vermelde traject. Ook terug, ook andersom
Volw.
Kind
Volw.
Kind
Goes-Hoedekenskerke (of -Baarland)
18,00
9,00
12,00
6,00
Goes-Kwadendamme
14,00
7,00
9,00
4,50
Kwadendamme-Hoedekenskerke (of -Baarland)
8,00
4,00
6,00
3,00
Enkele reizen
1e/2e
Klasse
3e
Klasse
Een reis in één richting, zonder terugrit
Volw.
Kind
Volw.
Kind
Goes-Hoedekenskerke / Baarland (OF andersom)
14,00
7,00
9,00
4,50
Enkele reizen op kortere trajecten: Neem een dagkaart

Tarieven & Tickets

Attentie: Informatie op deze site is niet actueel. Op dit moment zijn wij gesloten in verband met het coronavirus. Binnenkort publiceren wij informatie over de herstart van ons museumtreinritten. Dienstregeling, tarieven en boekingswijze zullen dan veranderen.  

 • Opmerkingen bij de tarieven:
  Onze motorwagens hebben alleen eenvoudige zitplaatsen 3e klasse. (Natuurlijk mag je ook met een 1e/2e klasse kaartje gewoon meereizen). In de stoomtreinen vind je niet alleen eenvoudige 3e klasse zitplaatsen maar ook luxe 1e/2e klasse zitplaatsen.
 • Het tarief voor een volwassene geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder
 • Het tarief voor een kind geldt voor iedereen van 4 tot en met 12 jaar
 • Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis meereizen
 • Reizigers mogen fietsen, kinderwagens en honden gratis meenemen.
 • Vervoer van kinderwagens en fietsen uitsluitend in de bagageruimte. Zelf inladen op aanwijzing van de conducteur. De stoomtreinen hebben een ruime bagagewagen. In de motorwagens is slechts beperkt ruimte voor fietsen.
 • Een rolstoelgebruiker (die niet uit de rolstoel kan) mag een begeleider gratis meenemen.
 • Aan het loket in Goes en bij de conducteur van de stoomtrein kun je met PIN en met contant geld betalen. Bij de conducteur van de motorwagen kun je alleen met contant geld betalen.
 • Groepen van minimaal 20 betalende personen krijgen 20% korting op dagkaart Goes-Hoedekenskerke.
 • Groepen van minimaal 40 betalende personen krijgen speciale prijzen op alle afstanden (bij reservering een week van tevoren).

Tijdens het evenement ‘Sporen naar het verleden’ (21 t/m 23 mei 2020, vervallen) gelden andere tarieven. Er zijn dan alleen evenementdagkaarten te koop (inclusief toegang tot het terrein en de treinen): 13 jaar en ouder: € 18,00. 4 t/m 12 jaar: € 9,00

Ook op de Dag van het Landschapspark (6 juni, vervallen), in de Halloweenexpress en de Kerstexpress gelden andere tarieven. Kijk op de pagina Evenementen & Themadagen.
Voor het huren van complete treinen gelden andere tarieven. Neem contact met ons op als je interesse hebt in een ‘eigen trein’.