Eten & drinken

de Goederenloods
Goes
de Buffer
Hoedekenskerke
Tropical Zoo
Kwadendamme
Vorige slide
Volgende slide

Eten & drinken

Een drankje, een ijsje of een complete maaltijd: Bij een dagje uit hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken! Je vindt de volgende horecagelegenheden bij onze stations:

Goes: Uitspanning De Goederenloods

Op ons museumterrein in Goes vind je Uitspanning De Goederenloods. Hier kun je tijdens de openingstijden van het terrein terecht voor een kopje koffie met gebak, een lekker broodje, pannenkoeken of een complete lunch. Je zit centraal op het spoorwegterrein in een authentieke goederenloods en met een beetje geluk komt de stoomlocomotief ook nog langs gereden!

Buiten de normale openingstijden kun je De Goederenloods ook boeken voor bijvoorbeeld een feest, een receptie of een vergadering. Neem hiervoor contact op met Jonathan Kint, de exploitant. 0113-323015 of 06-12415033. www.degoederenloods.nl, info@degoederenloods.nl (Niet voor reisinformatie)

Kwadendamme: Berkenhof Tropical Zoo

De Tropical Zoo, naast het station van Kwadendamme, biedt ook ruime mogelijkheden voor eten en drinken. Natuurlijk kun je hiervan gebruik maken tijdens je bezoek aan de Zoo, maar ook buiten de normale openingstijden biedt dit restaurant allerlei mogelijkheden. Voor meer informatie: Berkenhof Tropical Zoo, 0113-649729 of www.tropicalzoo.nl

Hoedekenskerke: De Buffer

Hoedekenskerke is voor de meeste treinreizigers de favoriete bestemming. Naast het station, in park De Pluimweide, vind je ons gebouw De Buffer. Hier is een ruime coffeecorner gevestigd, waar je terecht kunt voor een kopje koffie of een flesje frisdrank, maar ook voor een saucijzenbroodje of een lekkere portie frites! Je hoeft je hier niet te vervelen, want intussen kun je de modelspoorbanen en de klederdrachten bewonderen. 

Groepen kunnen op afspraak buiten de normale treindagen in `De Buffer` terecht voor bijvoorbeeld koffie met gebak, een uitgebreid lunchbuffet of een warm/koud buffet.

Kijk ook eens op de aparte pagina van De Buffer