Attracties Kwadendamme

Berkenhof Tropical Zoo
Kwadendamme
Berkenhof Tropical Zoo
Kwadendamme
Natuurgebied de Zwaakse Weel
Kwadendamme
Natuurgebied de Zwaakse Weel
Kwadendamme
Vorige slide
Volgende slide

Attracties Kwadendamme

Station Kwadendamme is de favoriete bestemming voor liefhebbers van dieren en natuur. Hier kun je op bezoek bij Berkenhof Tropical Zoo, of je kunt lekker gaan wandelen in natuurgebied Zwaakse Weel.

De trein blijft hier niet wachten, dus bekijk goed de dienstregeling om te zien wanneer je weer verder- of terug kunt reizen.

Berkenhof Tropical Zoo

In Berkenhof Tropical Zoo geniet je van de meest prachtige tropische vogels, reptielen en insecten, terwijl de vlinders om je heen fladderen. Ook al is het buiten nat en koud, binnen loop je lekker warm in de mini-jungle!

Ook in de Dino Expo en de fossielenmijn valt van alles te bewonderen. Vergeet zeker ook de Kids Jungle niet, een grote overdekte speeljungle voor de kinderen. 

Eten en drinken is hier goed verzorgd, in het restaurant, op het buitenterras en zelfs op het binnenterras in de Kids Jungle. Zo kunnen de kinderen lekker spelen terwijl je zelf vanachter een drankje toezicht kunt houden.

Zie voor meer informatie en de tarieven www.tropicalzoo.nl of bel 0113-649729. U vindt de Zoo op slechts 50 meter afstand van het station.

Let op, tot nader bericht is reserveren verplicht.

Natuurgebied Zwaakse Weel

Verlaat station Kwadendamme aan de andere zijde en u staat meteen al in natuurgebied Zwaakse Weel van Natuurmonumenten. Hier kunt u heerlijk wandelen. Bezoek ook eens het Vlinderbelevingspad of het Informatiepunt Zwaakse Weel. Kijk op de site van Natuurmonumenten voor meer informatie.