Donateurs

Donateurs

Vrijwilligers van de Stoomtrein Goes-Borsele onderhouden en restaureren historisch spoorwegmaterieel. Momenteel wordt er zelfs gebouwd aan twee replica`s van de NS-motorwagens die oorspronkelijk (1927) op de SGB-spoorlijn reden.

Ondanks het vele vrijwilligerswerk is restauratie en replicabouw een kostbare zaak. je kunt dit werk structureel steunen door donateur te worden. Je jaarlijkse donatie komt dan ten goede aan het materieelfonds.

Als donateur ontvang je tweemaal per jaar ons full colour magazine “De Stoomtrein”, met nieuws en foto`s over onze activiteiten. Afhankelijk van het type donateurschap ontvang je bovendien jaarlijks een tweepersoons vrijkaart en een uitnodiging voor een exclusieve activiteit.

De SGB is door de Belastingdienst aangewezen als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan ANBI`s zijn aftrekbaar van de belasting. Kijk op de pagina ANBI voor onze ANBI-gegevens

Je kunt heel eenvoudig donateur worden via de pagina Donateur worden in onze webshop. Hier lees je ook meer informatie over de verschillende soorten donateurschappen.

Natuurlijk kunt je je ook als donateur melden via de telefoon (0113-270705) of e-mail (info@destoomtrein.nl)

Wil je liever een eenmalige gift doen? Kijk dan op de pagina Eenmalige giften van de webshop.

Hartelijk dank voor je steun!